Védő állatok:

 

A védő állatokról szeretnénk ebben a postban mesélni nektek. A védőangyalokkal sokszor kerülnek kapcsolatba az emberek, vagy akár a védőszellemekkel is. Bár sokan tudják, hogy léteznek védőállatok is mégis igen kevesen lépnek velük kapcsolatba és még kevesebben vannak azok, akik mindennapi kapcsolatot ápolnak velük.

A védőállatok más síkon mozognak, mint a fizikailag velünk élő állatok, de hasonló csodákra képesek és igazi társaink lehetnek.

Az állatok a legközelebbi rokonaink, és lelki síkon nagyon közel állnak hozzánk. Erőt adnak, ha kell, ugyanakkor vígasztalnak, tanácsokat adnak, tanítanak és akár igazi barátaink is lehetnek.

Sokféle vallás véli úgy, hogy minden gyerekhez tartozik egy védőállat, egy úgynevezett totemállat, akik igyekeznek minket rövidke életünket végigkísérni.

 

 A védőállatokkal valós kapcsolatteremtést két lépcsőre lehet bontani:

1.)   Amikor rátalálsz:

            Megérezzük, megértjük, beazonosítjuk

2.)   Amikor kapcsolatot teremtesz:

            Közös síkra kerülés, folyamatos kapcsolatfenntartás

 

   Az, hogy megtalálod a védőállatod, nem csak azt jelenti, hogy egy különleges szellemi támogatást, segítséget kapsz, hanem te magad is megerősödsz, ami bizony nagy kincs mint spirituális téren, mint a hétköznapokban.

   Az állati erő változhat a megtett spirituális út viszonylatában. A védőállatok figyelemben tartva az ember érzelmi szükségleteit nyújtanak segítséget. Segítenek leküzdeni a félelmeinket, képessé tesznek bennünket a természettel és az univerzummal való harmonikus együttműködésre.

   A sámánok például szentül hiszik, hogy minden emberrel él egy védőállat is, akiknek hatalmában áll megvédeni minket a betegségektől, hasonlóan eljárva mint egy őrangyal.

   Az állat megnöveli azon személy erejét akivel van, ellenállóbbá teszi mint a betegségek mint a negatív erőkkel szemben.

   Mint a fizikailag velünk élő, mint a spirituális állatoktól rengeteget tanulhatunk, megtanítják nekünk, hogyan bízzunk az ösztöneinkben. A segítségükkel nő az életerő és elsajátíthatjuk az irányítás művészetét is, emellett felfoghatjuk az üzeneteket az emelkedett rezgésszint segítségével. Mindig nyitva kell állnunk spirituális segítőinknek és minden könnyebb lesz.